Sziasztok! Úgy látom elsőként én ragadtam billentyűzetet a KM-ek közül, szóval íme az én véleményem az elmúlt 1 hétről, amit Yneven tölthettünk (micsoda vakáció...!).
Azt hiszem egy hetes live-ra vállalkozni, nem más mint egy kis fejszét nagy fába vágni. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a háttérmunkát, és a sok google docs előtt görnyedést és rengeteg számolgatást, tervezést és szervezést. Nekem személy szerint összességében, a kezdeti döcögős indulás ellenére szerintem eléggé belejöttünk, sőt, végül még kevés is lett az idő hogy mindent befejezzünk. A helyszín - úgy vettem észre, a kérdőívek alapján - a többségnek tetszett, szerintem is jó választás volt. Az őslakosok (darazsak, hangyák, pelék, egyéb furcsa zajkeltő jószágok) okoztak némi bosszúságot, de örömet is (az egyik pele hagyta magát megérinteni). A terep nagyon jó adottságokkal rendelkezett, hihetetlenül jól lehetett rejtőzködni (erőd tetején mind a 6 tolvaj hasra vágta magát, és a járőröző városőrök simán nem vették észre őket). Sajna az ágyak tényleg nagyon hangosan nyikorogtak és imbolyogtak, pedig elég masszívnak tűntek...

A játékról: gratulálok a "live-gólyáknak", nagyon szépen kitettetek magatokért, és okoztatok pár óra idegbajt szegény Rikának

főleg mikor Kira alvezér puccsot kezdett szervezni, mivel vele jól ismerjük egymást különösen izgalmas volt. Bevallom még akkor is tartottam tőletek mikor már megkötöttétek az egyezséget hogy nem ártunk egymásnak. (A sakkjátszma viszont nem nagyon tetszett, mert IRL sem igazán szeretem ha belenyúlkálnak abba amit éppen csinálok. Segíteni akartatok vagy beijesztős húzás volt?)
Kicsit szomorú voltam hogy a Repedt Fazekat ellepő rengeteg alvilági ember ellenére a Halálfutam 2. fordulójára eleinte úgy tűnt, mindössze egy-két ember kíváncsi, sőt, "valaki" még a fődíjat is kilopta az övemről - annyira ledöbbentem rajta, mikor utána mosolyogva a kezembe nyomta Bea (a Fodrász) hogy elfelejtettem mondani, hogy a lakat out-ban volt nálam

:D:D Viszont meglepődve tapasztaltam (ex-)Lucius remek mászótechnikáját, Viliam "üzleti érzékét" miután rommá vert darts-ban, és Malkras hirtelen jött segítőkészségét akire az utolsó előtti pillanatig gyanakodtam

A három orgyilkos (Esh, Famish, Lucius) is remek munkát végzett, ügyesek voltatok a Futamon is.
Sajnálom hogy nem jutott idő a végső nagy összecsapásra, erre kellett volna még egy nap. Ezért elmondom mi lett volna a következő húzásom: Jimmy-t kirúgtam a klánból, mert elvesztette a fontos levelemet (ami a tolvajtalálkozó helyét, időpontját tartalmazta), így ő sem tartozott többé a klánhoz... >: ) ellenben a véletlenek egybejátszása miatt Banshut gyanusította azzal hogy megmérgezte (pedig Lora volt) továbbá az elmenekült kiszabadítói miatt is morc volt, így nem lett volna szükség felbérlésre, ment ő magától is.
Sajnálom hogy egy-két sztoriszál kimaradt, pl. a körtésnél az áldozat NJK nem jelent meg

és a tolvajtalálkozót nem jelezte gong. Tényleg kevés volt a harc, a mészárolható NJK, de remélem az élőharc az arénában valamennyire kárpótol érte.
A dalnokverseny zseniális volt a kisebb-nagyobb botladozások ellenére is (!!!!!), az arénaharc izgalmas volt (kár hogy az életpont-leverős nem működött), a mágusverseny varázskörei szépek lettek (és ottmaradtak az utókornak)
Én nagyon-nagyon élveztem (annak ellenére hogy az IRL képességeimen még bőven van mit fejleszteni)
Köszönöm mindenkinek!
ps. Képeket, videókat juttassátok el Iffar-nak hogy feltehesse a Galériában. Aki szeretne videónézegetős afterparty-t, szóljon, és szervezünk!