Helló, vendég
Kérjük, hogy jelentkezz be vagy regisztrálj.    Elfelejtetted a jelszavadat?

Nyárközép Fesztivál (Repedt Fazék II)
(1 fő olvassa) (1) vendég
A végéreOldal: 1
TÉMA: Nyárközép Fesztivál (Repedt Fazék II)
Nyárközép Fesztivál (Repedt Fazék II) 1 éve, 1 hónapja  
Sziasztok! Úgy látom elsőként én ragadtam billentyűzetet a KM-ek közül, szóval íme az én véleményem az elmúlt 1 hétről, amit Yneven tölthettünk (micsoda vakáció...!).
Azt hiszem egy hetes live-ra vállalkozni, nem más mint egy kis fejszét nagy fába vágni. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a háttérmunkát, és a sok google docs előtt görnyedést és rengeteg számolgatást, tervezést és szervezést. Nekem személy szerint összességében, a kezdeti döcögős indulás ellenére szerintem eléggé belejöttünk, sőt, végül még kevés is lett az idő hogy mindent befejezzünk. A helyszín - úgy vettem észre, a kérdőívek alapján - a többségnek tetszett, szerintem is jó választás volt. Az őslakosok (darazsak, hangyák, pelék, egyéb furcsa zajkeltő jószágok) okoztak némi bosszúságot, de örömet is (az egyik pele hagyta magát megérinteni). A terep nagyon jó adottságokkal rendelkezett, hihetetlenül jól lehetett rejtőzködni (erőd tetején mind a 6 tolvaj hasra vágta magát, és a járőröző városőrök simán nem vették észre őket). Sajna az ágyak tényleg nagyon hangosan nyikorogtak és imbolyogtak, pedig elég masszívnak tűntek...
A játékról: gratulálok a "live-gólyáknak", nagyon szépen kitettetek magatokért, és okoztatok pár óra idegbajt szegény Rikának főleg mikor Kira alvezér puccsot kezdett szervezni, mivel vele jól ismerjük egymást különösen izgalmas volt. Bevallom még akkor is tartottam tőletek mikor már megkötöttétek az egyezséget hogy nem ártunk egymásnak. (A sakkjátszma viszont nem nagyon tetszett, mert IRL sem igazán szeretem ha belenyúlkálnak abba amit éppen csinálok. Segíteni akartatok vagy beijesztős húzás volt?)
Kicsit szomorú voltam hogy a Repedt Fazekat ellepő rengeteg alvilági ember ellenére a Halálfutam 2. fordulójára eleinte úgy tűnt, mindössze egy-két ember kíváncsi, sőt, "valaki" még a fődíjat is kilopta az övemről - annyira ledöbbentem rajta, mikor utána mosolyogva a kezembe nyomta Bea (a Fodrász) hogy elfelejtettem mondani, hogy a lakat out-ban volt nálam :D:D Viszont meglepődve tapasztaltam (ex-)Lucius remek mászótechnikáját, Viliam "üzleti érzékét" miután rommá vert darts-ban, és Malkras hirtelen jött segítőkészségét akire az utolsó előtti pillanatig gyanakodtam A három orgyilkos (Esh, Famish, Lucius) is remek munkát végzett, ügyesek voltatok a Futamon is.
Sajnálom hogy nem jutott idő a végső nagy összecsapásra, erre kellett volna még egy nap. Ezért elmondom mi lett volna a következő húzásom: Jimmy-t kirúgtam a klánból, mert elvesztette a fontos levelemet (ami a tolvajtalálkozó helyét, időpontját tartalmazta), így ő sem tartozott többé a klánhoz... >: ) ellenben a véletlenek egybejátszása miatt Banshut gyanusította azzal hogy megmérgezte (pedig Lora volt) továbbá az elmenekült kiszabadítói miatt is morc volt, így nem lett volna szükség felbérlésre, ment ő magától is.

Sajnálom hogy egy-két sztoriszál kimaradt, pl. a körtésnél az áldozat NJK nem jelent meg és a tolvajtalálkozót nem jelezte gong. Tényleg kevés volt a harc, a mészárolható NJK, de remélem az élőharc az arénában valamennyire kárpótol érte.

A dalnokverseny zseniális volt a kisebb-nagyobb botladozások ellenére is (!!!!!), az arénaharc izgalmas volt (kár hogy az életpont-leverős nem működött), a mágusverseny varázskörei szépek lettek (és ottmaradtak az utókornak)

Én nagyon-nagyon élveztem (annak ellenére hogy az IRL képességeimen még bőven van mit fejleszteni)

Köszönöm mindenkinek!

ps. Képeket, videókat juttassátok el Iffar-nak hogy feltehesse a Galériában. Aki szeretne videónézegetős afterparty-t, szóljon, és szervezünk!
Morwina (Adminisztrátor)
Foedus Viatorum
graphgraph
A felhasználó távol van Kattints ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Az adminisztrátor megtiltotta a mindenki által történő hozzászólást.

Vá: Nyárközép Fesztivál (Repedt Fazék II) 1 éve, 1 hónapja  
Nos, először is köszönet a Játékosoknak, akik voltak olyan elmebetegek és részt vettek ezen a maratoni live-n.
Nagyon szép szerepjátékokat láttunk, külön kiemelném Banshut.

Köszönet továbbá az összes szervezőnek, akik a nehéz (már-már kétségbeejtő) kezdés után is kitartottak, és lelkesen, vagy akár fogcsikorgatva is, de csinálták a dolgukat.

Be kell vallanom, féltem az 1 hetes időtartamtól. Hosszúnak tűnt, és rettegtem attól hogy sok lesz a holt idő, s hogy a játékosok/szervezők elfáradnak.

Most viszont úgy érzem kevés volt. Szívesen maradtam volna még.

8 GB-nyi videó készült a live-ről, hamarosan nekikezdek, hogy valami kezelhetőbb verziót vágjak belőlük. Nem tudom mikorra lesz kész, remélem minél előbb.
Készült néhány fénykép is, sajnos egy része a videokamerával (nem találtam a fényképezőt ) így azok elég rossz minőségűek lettek sajnos.

Akinek van fényképe, az juttassa el nekem, vagy még jobb, ha e-mailben erre a címre külditek: foedus.viatorum.foedus <kukac> picasaweb.com

A képeket megtaláljátok a Galéria menüpont alatt, vagy IDE kattintva.
Iffar (Adminisztrátor)
Foedus Viatorum
graphgraph
Módosítás: 2009.08.04 16:08 Név: Morwina.Indok: helyesírás

Vá: Nyárközép Fesztivál (Repedt Fazék II) 1 éve, 1 hónapja  
Halihó!
(alias Eszti - Kira, Maya, Rosette, stb )

Hát, emberek, bevallom, én úgy feküdtem le vasárnap este, hogy mikor felkelek, a live-on akarok ébredni, és eltölteni ott még legalább egy hetet!
Végül bejött a jóslat, hogy amilyen nehezen indul a live, annál jobb lesz. A hétfő stresszel és pesszimizmussal átitatott aggodalma a keddi bemelegítő játék során hamar szétoszlott. Már akkor láttam, hogy egy rakat igazi SZEREPJÁTÉKOSSAL vagyunk körbevéve, és egy jó live-hoz a szervezésen és a szerencsén kívül ez az, amire a leginkább szükség van. Nagy ugrás volt az egy hét az eddigi egy-kétnaposokhoz képest, de így utólag már csak azt bánom, hogy nem 10 naposat szerveztünk Igaz, hogy a sztoriszálakból elég gyorsan kifogytunk, de úgy láttam, a rögtönzés egyik KM-nek sem jelentett problémát.
Én személy szerint remekül éreztem magam, és szívből remélem, hogy a játékosok hasonlóképp.
Bocsánat:
* a holtidőkért (szerencsére nem volt sok szerintem)
* a tésztáért
* a tolvajos szál lezárásának hiányáért (ki tudja, egyszer talán ezt is megejtjük....)
* a melegért, darazsakért és szúnyogokért (Arel papjaként ezt a felelősséget is bevállalom )

Köszönet:
* az NJK szerepet bevállaló, és dolgunkat megkönnyítő JK-knak (Anna-Anouk, Dani-S, Kriss-Famish, Marci-Lucius)
* Ayannának a csaposlánynak, aki JK létére több időt töltött a pult mögött, mint saját szórakozását keresve a játékpályán
* Ban-shunak a nomád mesékért, az ébresztőért (amit külső szemlélőként valószínűleg jobban élveztem, mint az alvók ;D), és a remek szerepjátékért akkor is, amikor talán legszívesebben elküldött volna minket a fenébe a beteg ötleteink miatt
* mindenkinek, akinek volt bátorsága próbára tenni képességeit az arénában, a varázslóversenyen és az arénában
* legifjabb live-osainknak (Anna-Ciklon, Peti-Ray) azért, mert a naaagy felnőttek között is érvényesülve játszottak
* a főzésben és mosogatásban segítkezőknek (és legfőképp Zitának!)
* minden KM-nek a kemény munkááért
* és minden játékosnak a részvételért és a jó szerepjátékért

Gratulálok a versenyek résztvevőinek és győzteseinek, frissen toborzott városőreinknek, és mindenkinek, amiért nem hátrált meg az ízeltlábúak és a napsugarak rohamaitól! Egy igazi Yneven eltöltött hetet élhettünk át!

A'frad!
Dralea (Felhasználó)
Foedus Viatorum
graphgraph

Vá: Nyárközép Fesztivál (Repedt Fazék II) 1 éve  
Öhüm...

Háát az kétségtelen hogy ez volt életem eddigi legjobb live-ja ,és nagyon várom azt az afterparty-t amin megnézhetjük mifélléket is csináltunk más szemszögből.

Nagyon tetszett az eredeti karakterem (aki kikéri magának ,hogy orvgyilkosnak nevezzék. Csak egy extrafelelőtlen mindenbenbennevagyok "újgazdag" ficsúr)
,de miután szedtük a sátorfánkat kaptunk egy tökéletes njk szerepet (Shadowlin a méregkeverő orvgyilkos) az új rabszolga parasztjainkat akik rendkívül megzavarodtak amikor fel lettek szabadítva ,és.... Hát a goblinok is jók voltak csak akkor még aludt a nép amikor jöttek.

Azért szomorú vagyok hogy a 3 paraszt "alsóban" és lovag jelenetet nem sikerült felvenni ,de a többit már alig várom.

Legjobban az tetszett ,hogy nem volt semmien erőfal ,ami a játékosokat nem engedi át mert ahogy észrevettem párszor körülbelül e-köré épült a kaland.

Egyszóval gratulálok a km-eknek és a többi jk-nak ,hogy ilyen jó kis egy hetet hoztunk össze!

Utóirat: :woohoo: :woohoo:
Nataniel (Felhasználó)
Fresh Boarder
graphgraph

Az elejéreOldal: 1